Skip to content

Специјалист за корисничка поддршка во областа на медиумите на германски јазик со швајцарски дијалект

North Macedonia, Centar †, SkopjeCSR

Job description

Сакаш да станеш дел од нов тим и да работиш за една од најголемите медиумски куќи во Швајцарија? Заедно со своите колеги да одговараш на прашањата на љубопитните читатели? Придружи се на нашиот тим за корисничка поддршка на германски јазик со швајцарски дијалект.


Што можеш да очекуваш од првиот ден на твојот работен ангажман?

 • Конкурентна плата од 49.000 денари
 • Платена обука
 • Бонуси за препораки на пријател

 • Можност за работа од дома

 • Можност за напредок - новиот тим штотуку се формира и ќе бидат потребни идни лидери

 • Со тек на време ќе се усовршуваш и ќе напредуваш, градејќи ја својата кариера во областа која најмногу те интересира


Стани дел од нашиот нов тим и прошири ги твоите знаења!


Твоите основни одговорности би биле:

 • Усна и писмена кореспонденција со корисници од Швајцарија

 • Давање информации на читателите

 • Решавање на прашањата и поплаките на читателите

 • Обезбедување целокупно пријатно искуство на читателите

Job requirements

Како да знаеш дека ти си вистинската личност за нашиот тим?

 • Одлично зборуваш и пишуваш на германски јазик со швајцарски дијалект

 • Комуникативен/на си, снаодлив/а и сакаш да им помагаш на луѓето

 • Тимски играч си и уживаш во динамично опкружување

 • Мотивиран/а си и одговорен/на


Зошто токму City Connect?

Доколку се запрашаш „Зошто City Connect“, одговорот е многу едноставен: поради нашата организациска култура. Во City Connect ги ставаме нашите вработени на прво место, се грижиме за нив во секоја смисла на зборот, го слушаме нивниот глас, го поддржуваме нивниот професионален развој и напредок давајќи им еднакви можности. Во City Connect ги промовираме разновидноста и инклузивноста, почитта, лојалноста, довербата и соработката. Стани и ти дел од нашето големо семејство!

or

Apply with Indeed unavailable
City Connect North Macedonia Transcom