Skip to content

Специјалист за корисничка поддршка со холандски јазик

North Macedonia, Centar †, SkopjeCSR

Job description

Стани дел од новиот тим за нашиот проект со холандски јазик! Станува збор за проект во областа на корисничката поддршка за еден од нашите странски клиенти чија примарна дејност е поврзана со прехрана и комплетна достава на намирници кои се нарачани од страна на потрошувачите со цел олеснување на нивните секојдневни кулинарски активности. За овој проект е предвидена интересна и динамична обука, а развојот на комуникациските вештини е загарантиран! Работната позиција не вклучува продажба.


Што ти нудиме?

- Конкурентна плата од 900 евра

- Платена обука

- Можност за работа од дома

- Договор за вработување на полно или скратено работно време

- Можност за професионален напредок и развој

- Секојдневна примена на холандскиот јазик и можност за негово усовршување

- Пријатна работна атмосфера и тимски дух

- Бонуси за препораки за вработување 


Придружи се на нашето City Connect семејство како агент за корисничка поддршка со холандски јазик!

  • Работата започнува со обука со која ќе се запознаеш со системот за работа и процесите потребни за нејзино успешно извршување
  • Ќе им нудиш поддршка на корисниците и навремено ќе одговараш на нивните прашања поставени преку телефон, е-маил и chat
  • Секојдневна ќе комуницираш на холандски јазик
  • Ќе имаш целосна поддршка од својот Тим лидер како и од останатите членови на тимот 
  • Прашањата кои ќе ги добиваш од страна на клиентите најчесто се поврзани со нудење помош и давање информации на корисниците во врска со производите и услугите кои клиентот ги нуди

Job requirements

Како знаеш дека ти си вистинската личност за нашиот тим?

  • Одлично зборуваш и пишуваш на холандски јазик
  • Комуникативен/на си и сакаш да им помагаш на луѓето
  • Тимски играч си и уживаш во динамично окружување
  • Имаш желба за запознавање на различни култури
  • Имаш основни познавања од работа на компјутер


Зошто токму City Connect?

Доколку се запрашаш „Зошто City Connect“, одговорот е многу едноставен: поради нашата организациска култура. Во City Connect ги ставаме нашите вработени на прво место, се грижиме за нив во секоја смисла на зборот, го слушаме нивниот глас, го поддржуваме нивниот професионален развој и напредок давајќи им еднакви можности. Во City Connect ги промовираме разновидноста и инклузивноста, почитта, лојалноста, довербата и соработката. Стани и ти дел од нашето големо семејство!


or

Apply with Indeed unavailable
City Connect North Macedonia Transcom